BritaVerburg

 

 


Mijn naam is Britta Verburg en ik woon in het kleine dorpje Woerdense Verlaat in de gemeente Nieuwkoop.

  

In 2011 heb ik de opleiding hondentoiletteren gevolgd bij het Cursuscentrum Dierverzorging in Barneveld. Doordat ik 2 jaar stage heb gelopen bij een trimsalon, heb ik trim ervaring opgedaan bij diverse hondenrassen. In 2013 heb ik mijn diploma behaald en ben ik daarna een eigen trimsalon begonnen, genaamd Britta’s Trimsalon. Om mezelf te blijven ontwikkelen op het gebied van de nieuwste trimapparatuur/-technieken volg ik diverse cursussen, neem ik deel aan diverse workshops en bezoek ik diverse shows.  

   

Voordat ik begon met het trimmen van honden, heb ik mijn ‘dierenverzorgers’ diploma behaald op het Wellantcollege in Aalsmeer. Gedurende deze studie heb ik zeer veel ervaring opgedaan op het gebied van honden en wat er allemaal bij komt kijken. Al snel merkte ik dat mijn interesses aansloten met deze ervaringen, vandaar dat de keuze makkelijk gemaakt was om een eigen trimsalon te gaan beginnen.

 

 

Ik sta momenteel nog steeds voor de volle 100% achter deze keuze. Mede door deze keuze heb ik van mijn passie mijn beroep kunnen maken, waar ik nog steeds elke dag van geniet. Wanneer mijn klanten met een voldaan gevoel de deur uitgaan, kan mijn dag niet meer stuk!