BrittaContact


Hieronder staan een aantal zaken waar u op moet letten wanneer uw hond een behandeling heeft bij Britta's trimsalon.

 • Voordat u de hond naar de trimsalon brengt is het belangrijk dat uw hond goed uitgelaten is. Het is voor de hond niet prettig om zijn behoefte te moeten inhouden tijdens de trimbeurt.

 • Geef de hond niet vlak voor de trimbeurt te eten. Sommige honden zijn tijdens de behandeling gestrest en kunnen hierdoor hun eten uit braken.

 • Probeer de hond zo droog mogelijk in de trimsalon te brengen.

 • Als uw hond medische problemen of andere afwijkingen heeft, vertel dit dan voor de behandeling begint. Hier kan Britta’s Trimsalon dan rekening mee houden. 
 • Gelieve honden niet voor de trimbeurt te wassen. Sommige vachten zijn na een wasbeurt moeilijk te behandelen.

 • Gelieve uw hond aangelijnd naar de trimsalon te brengen.

 • Laat uw hond niet in de tuin of voor het huis zijn/haar behoefte doen. Een stukje verder op de dijk kunt u de hond uitlaten. Er geldt daar wel een opruimplicht.

 • Zorg ervoor dat uw hond vlo-vrij is als u hem/haar brengt (vlooien gaan vaak samen met wormen). Dit ter bescherming van uw hond, maar ook ter bescherming van andere honden. Als uw hond toch vlooien blijkt te hebben, wordt de hond behandeld en zijn de kosten voor uw rekening.

 • Als de afspraak van de hond niet door kan gaan om welke reden dan ook, dan verzoeken wij u dit minimaal 24 uur van te voren aan te geven. Hierdoor heeft Britta’s Trimsalon de mogelijkheid om uw plekje op te vullen. Indien dit niet gebeurt, wordt het volledige bedrag van de trimbehandeling in rekening gebracht.
 • Als uw hond loops is, stelt Britta's Trimsalon's het zeer op prijs dat u dit op tijd vermeldt. Als dit namelijk het geval is, wordt er een nieuwe afspraak ingepland. Vanwege de hygiëne worden er geen honden getrimd tijdens hun loopsheid. 

 • Het is belangrijk om een pup op tijd naar de salon te brengen om alvast te wennen. De meeste mensen wachten te lang met de eerste trimbeurt van een pup, met vaak als gevolg dat de pup klitten krijgt en geen leuke eerste ervaring heeft met de trimsalon. 

Puppy trim behandeling

Britta's Trimsalon heeft de puppy trim behandeling. Dit is voor puppy's tot 16 weken. De pup mag loslopen in de salon en went hierdoor vast aan de geuren en geluiden in de salon. De pup  wordt door de eigenaar zelf gewassen en gedroogd. Daarna mag de pup op tafel, hier wordt de pup geborsteld, gekamd en worden de oogjes vrij geknipt.  Als u vervolgens binnen 4 maanden een nieuwe afspraak maakt, krijgt u korting op uw vervolgafspraak.

 

Britta's Trimsalon houdt zich aan de Algemene voorwaarden die voor iedere trimsalon staan geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

 

In de privacyverklaring wordt toegelicht hoe Britta's Trimsalon omgaat met persoonlijke gegevens, hoe deze gegevens verzameld worden, hoe Britta's Trimsalon deze gebruikt en hoe lang we de gegevens bewaren. 

 

 

Britta Verburg

Westveensekade 2a

3652MC Woerdense Verlaat

06-83233219

 

brittastrimsalon@outlook.com